Generalforsamling 2021

På grund af sundhedsrestriktionerne er vi i år desværre tvunget til at afvikle generalforsamlingen i FAB Den Hvide By som et virtuelt arrangement. Det kommer til at foregå torsdag den 25. februar 2021 kl. 20:00

For at deltage i generalforsamlingen skal man blot klikke på dette link: https://bit.ly/3jxUTFI.

Vi anbefaler at man klikker på linket et par minutter inden generalforsamlingen begynder, for at sikre at teknikken virker.

Materiale:

·         Dagsorden

·         Bilag 1: Regnskab for 2020 (kræver login)

·         Bilag 2: Forslag om renovering af fortove (kræver login)

·         Referat fra sidste års generalforsamling (kræver login)

(hvis du ikke har et login, kan du oprette det her: https://fab-denhvideby.dk/register/)

Om den virtuelle afvikling:
Dagsordenen afvikles på Teams. Vi opfordrer til, at alle slukker for mikrofonen i løbet af generalforsamlingen med mindre man selv har ordet. Ønsker man ordet kan man bede ordstyreren herom ved at klikke på det lille ikon med en hånd. Når man får ordet, så opfordrer vi til, at man har kamera slået til, så de andre deltagere i generalforsamlingen kan se hvem der taler.

Har man problemer med det virtuelle mødeformat foreslår vi at man spørger en nabo om hjælp. Alternativt vil foreningens webmaster Dan Strang Søndergaard også kunne hjælpe.

Fuldmagt:
Ønsker man afgive fuldmagt så andre kan stemme i ens sted, så kan dette alene ske ved at man inden generalforsamlingen sender en mail til foreningens sekretær Christine Vestergaard. Alene beboere i FAB har tale- og stemmeret på generalforsamlingen.

Vi håber at mange har lyst til at deltage trods dette virtuelle format.

Pva. bestyrelsen

Jacob Bruun, Broderskabsvej 4