Vilkår og betingelser

Indhold

Indholdet på webstedet fab-denhvideby.dk er lavet med stor omhu, men vi kan ikke garantere for nøjagtigheden, fuldstændigheden og aktualiteten af indholdet. Vejlaget FAB og bidragydere til artikler, informationer og andet materiale kan aldrig holdes ansvarlige for konsekvenser der måtte være ved brugen af dette indhold også uanset om det kan godtgøres at dette skulle vise sig at være unøjagtigt, ufuldstændigt eller forældet.

Vores websted kan indholde indlejret materiale fra eller links til eksterne websider. Ansvaret for indhold på eksterne sider påhviler alene udbyderen af disse sider.

Ophavsret

Indhold på fab-denhvideby.dk er underlagt dansk lovgivning om ophavsret. Reproduktion, ændring, distribution og enhver form for benyttelse uden for rammerne af hvad loven om ophavsret tillader kræver skriftligt samtykke fra forfatteren eller webstedets administrator. Downloads og kopier er udelukkende til personlig, ikke-kommerciel anvendelse. Det er tilladt at linke til dette websted, så længe det tydeligt fremstår som et eksternt link til Vejlaget FAB’s websted. Det er derimod ikke tilladt at inkludere nogen del af dette websted som en del af et andet websted.

Registrerede brugere

Dele af indholdet på fab-denhvideby.dk er kun tilgængeligt for registrerede brugere efter log ind.
Kun medlemmer af Vejlaget FAB kan registrere sig som brugere på dette websted.

Som registreret bruger på fab-denhvideby.dk accepterer du:

  • At brugernavn og adgangskode er personlige, og ikke må videregives til andre.
  • At Informationer og dokumenter, du som registreret bruger på fab-denhvideby.dk har eksklusiv adgang til, alene er til personlig brug for medlemmer af Vejlaget FAB og derfor ikke i nogen form må videregives til tredjeparter eller anvendes kommercielt.
  • At dit fornavn, efternavn og evt. profilbillede vises ved de kommentarer, emner eller indlæg du måtte oprette på webstedet.
  • At andre registrerede brugere kan se din profil med din adresse og hvad du selv har tilføjet til din profil.
  • At du tilmeldes FAB’s nyhedsbrev, der udsendes som e-mail. Nyhedsbrevene kan være meddelelser fra Vejlaget FAB’s bestyrelse, eller andre informationer, relevante for kvarterets beboere.

Spam

Kontaktformularer eller e-mail-adresser på webstedet må ikke bruges til at sende uopfordrede beskeder såsom reklame, informationsmateriale eller anden form for spam. I tilfælde af overtrædelse vil misbrug blive anmeldt.

Ændringer til vilkår og betingelser

Skønt de fleste ændringer vil være ubetydelige tilpasninger, kan vi også fra tid til anden finde det nødvendigt at foretage større ændreinger til vores vilkår og betingelser. Vi opfordrer vores brugere og andre besøgende til at holde sig opdateret med dette websted vilkår og betingelser, som de vil være beskrevet på denne webside. Ved fortsat brug af dette websted tilkendegiver du accept af vores vilkår og betingelser.