Grundlovsfest i Den Hvide By 2024

Så er det tid til den årlige vejfest, som traditionen tro afholdes Grundlovsdag. 
Festen finder sted onsdag d. 5. juni kl. 13:00 på Lighedsvej, der lukkes af i dagens anledning.

Igen i år vil der være fælles langborde og bænke samt optændt grill til fri afbenyttelse – medbring selv mad, service og kaffe til kagen. Har du mulighed for også at medbringe en pavillon, vil det være meget værdsat!
Baren byder på fadøl, vin og sodavand samt chips og is til fornuftige priser. Vi opfordrer alle til at benytte baren frem for at medbringe drikkevarer mv. hjemmefra, da indtjeningen fra baren går ubeskåret til betaling af festen og sikrer, at vi kan holde gang i traditionen. 
Efter maden er der gratis kagebord med hjemmebagte kager og sjove aktiviteter for de mindste.

Journalist, forfatter og politisk kommentator Niels Krause-Kjær holder årets grundlovstale. Mette Speich Jazz vil spille musik for os i løbet af dagen.

Traditionen tro afholdes boule-turnering, ligesom der vil være det traditionelle lotteri, hvor man kan vinde spændende præmier fra sponsorer og glade givere! HUSK at hver husstand bedes medbringe én voksengave og én børnegave til lotteriet.

Pris for deltagelse: 110 kr./voksen og 60 kr./barn. 
Tilmelding sker ved betaling til MobilePay Box: 0773XS med angivelse af antal børn, voksne og om du bager en kage til kagebordet. Er du forhindret i at anvende MobilePay, kan betaling og tilmelding ske til Kristine Egede Glahn, Folkets Alle 12. 

Af hensyn til forberedelserne bedes tilmelding ske snarest og senest den 27. maj. 

Vi glæder os til endnu en hyggelig grundlovsfest i fællesskabets ånd og festlige rammer.

Med venlig hilsen
Festudvalget

Jacob Lie, Julius Arnung, Susan Frandsen, Sofie Marner, Kristine Egede Glahn, Christina Roerholt, Louise Mariegaard og Maja Strang Søndergaard